sobota, 21. junij 2008

Poslovilni večer


Predragi vsi:

Bliža se dan, ko bomo mi, RAST XXXVII, obiskali Slovenijo. Z lastnimi očmi bomo videli lepote narave, velemesta, stavbe in gradove, o katerih smo toliko slišali; se objeli s sorodniki in spoznali druge ljudi, ki tam bivajo.








Vendar, da se bo to potovanje lahko uresničilo, se moramo najprej zahvaliti staršem, od katerih smo že ob zibelki slišali slovenske besede in pesmi, in so v nas vzbudili ljubezen do slovenskega jezika.

Naša zahvala gre tudi učiteljem slovenskih osnovnih šol ter profesorjem Srednješolskega tečaja, ki so s svojim trudom omogočili, da smo soboto za soboto poglabljali svoje znanje slovenščine in odkrivali deželo naših prednikov.





Danes se je omogočil nas poslovilni večer, in se želimo zopet zahvalit vsem, ki so nam priskočili na pomoč, podarili čas in se trudili, da bi vse dobro izpadlo. Predvsem pa Marti, Alenki, Kristini in Andreju ki so imeli toliko potrpljenja z nami, da smo vam lahko pokazali ta program, ki ga bomo, verjetno z drugačnimi občutki, predstavljali v Sloveniji.

Vsem vam, pa ki z nami delite to veselje, iskreno kličemo: HVALA, HVALA, HVALA.

Cintia in sošolci