sobota, 5. julij 2008

V Sloveniji!

Ob 18 uri smo se dobili na letališču Ezeiza. Poslovili smo se od staršev, sorodnikov, prijateljev in drugih znancev. Po molitvi smo odšli nervozni na letalo. Za nekatere je prvič ko lahko gredo na letalo.

Tam smo se imeli zelo lepo in nekateri so pa spali skoraj celo pot. Po 13ih urah smo prišli v Frankfurt in imeli še 5 ur čakanja. A ni bilo hudo, letališče je zelo lepo.
Na slovensko zemljo smo prišli malo z zamudo. Stopili smo iz aviona na avtobus, ki nas je peljal do glavne stavbe letališča. To je trajalo 5 sekund; samo so nas peljali čez cesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Notri so se pa malo spremenili obrazi. Čakali smo kovčke in se veselili ko je vsak svojega zagledal. Vsi smo imeli svojega a samo eden je manjkal.
Malo smo počakali in potem šli z Lučko in Pavletom na avtobus, Kačo je pa počakal za urediti papirje, da bomo lahko dobili še tistega, ki nam manjka.

Po 20 minutah ko smo čakali v vrsti, ker so še drugi manjkali so še enkrat pregledali tiste kovčke, ki so se vrteli, in nobeden ni jih reklamiral.
JA, je bil tisti in lastnik ga ni spoznal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po tistem smo pa odšli z avtobusom v DDP (Dijaški Dom Poljane) in se nastanili. To je bilo že skoraj ob polnoči, a smo prosili pice ker smo bili lačni.

Razdelili smo se po sobah, pa se še malo naklepetali in šli zgodaj zjutraj spat.

Kamila in Viki